parasolki

Ari

zeszyta parasolka
tłumaczy zgubiony termometr
i rozpiętość jutrzejszej rozmowy

 

werbalny kac
rozwiąże dualizm
języków lub rozbawi do łez
by srebrem odpłacono

 

ostrzegłszy w przeddzień jutra
o możliwości powikłań
wychodzi uniesiona chwilą

 

kolejna

ze znanych sercu

prawd

 

 

Ari
Ari
Wiersz · 10 lipca 2014
anonim