Skarby innego rodzaju

Potisz

za długo przesiadywaliśmy na plaży
gdzie podglądało nas jutro

 

ciała zdążyły zblednąć
przy wypowiadanych słowach
które giną poprzez krzyk

 

odchodzimy
z powodu piasku między zębami
odpływania bez przypływu
bezmyślnego oddawania ciepła
powietrzu

 

wspominamy jedynie
resztki dni
by nie zapomnieć się na przyszłość

Potisz
Potisz
Wiersz · 15 lipca 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    też trochę za mało frazy ale wiersz zaciekawia - kumasz o co w tym chodzi

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Na tym bazuję :))

    · Zgłoś · 10 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Tak trzymaj

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Postaram się trzymać :)

    · Zgłoś · 10 lat