Stracone życie, stracony czas
Życie się toczy, jednak brakuje w nim nas
Wiec co mamy zrobić
By zatrzymać ten czas
By stracone życie nie tyczyło się nas.
Ty jesteś sama
Pośród czterech ścian
Ścian tego domu
Co służyć miał nam
A ja
A ja gdzieś w oddali
I wielkie pragnienie mam
By wrócić do domu-
do domu co służyć nam miał.
Wiec powiedz kochanie
Czy przyjdzie ten czas
Że stracone życie ominie nas.