To ci zakochani,
to ci wariaci,
że mają ze sobą
kolorowo - zawsze.
Chociaż wtedy,
kiedy tylko różowo
i tylko aksamitnie -
zawsze za mało.
To ci zakochani,
to ci wariaci,
ani lepsi, ani gorsi.
Ani muszą, ani mogą -
tyle tylko i więcej
dla nich nie ma.