Literatura

Ani ani (wiersz)

abojawiem

Ani znowu,
ani dopiero…
Nie chcę i już
obiecywać,
ani sobie,
ani komuś…

 

Żeby mnie
nie było,
ani dla siebie,
ani dla kogoś,
kiedy przyjdzie
co do czego. 


przysłano: 18 lipca 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca