***

Ela Kwiecińska

Kiedy Słowo

Krzyżem wyrosło

a Wierność

z bólem złączyła się w jedno

zamilknął świat

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 20 lipca 2014