Od przeznaczenia

Potisz

jadę najszybszym wozem świata
popędzając kierowcę

 

horyzont pełen jest przestrzeni
do zarysowania

 

najważniejszy dzień
powinien się spóźnić

 

przygotowywany na wyjątkowe chwile

sygnał zanika
przed całodobowym
wesołym miasteczkiem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Potisz
Potisz
Wiersz · 22 lipca 2014
anonim
  • Potisz
    Bywa i tak ;)
    Dzięki za komentarz:)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ata
    fakt, robi wrażenie szkicu z którego mogłoby powstać coś pełniejszego..

    "najważniejszy dzień
    powinien się spóźnić" - to dla mnie wers wbijający się w pamięć.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    Dzieki:)
    Na razie nie przychodzi mi nic do głowy.

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    mało tu treści aż prosi się żeby go rozbudować, ale generalnie się podoba

    · Zgłoś · 10 lat temu