zostawiają dowody osobiste
pod postacią używek
samotność smakuje najlepiej
kiedy można szpanować brakiem przytomności
jeszcze nie dojrzali
a już odpowiedzialni za nielegalne
odprowadzanie lat potrzebnych do przeżycia
na pytanie co lubią robić
odpowiedzieliby
rzyć nie
umierać
Na gwałt
Potisz
Potisz
Wiersz
·
25 lipca 2014
-
PotiszDzięki, tylko za co? :)
-
Mi Lonie jest dobrze
-
PotiszW sensie?
-
Mi Loabsolutnie nie poruszył.
-
PotiszNo nic, może innym razem.