przenoszą góry
trudne do zniesienia
dostępny punkt widzenia mieszają
z tysiącem własnej roboty
polityka ciągnie się niezależnie
od ilości produkowanej biegunki
można latać co godzinę
by przyłożyć ucho do krat głośnika
w poszukiwaniu świata który wychodzi
z siebie
Utwór też mnie nie porwał...ale to ja:)
Każdy ma swój gust :))