Jestem

Ela Kwiecińska

Jestem

więc jeszcze walczę

choć czasem słabnę

ja się nie poddaję

trzymając w ręku różaniec

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 27 lipca 2014