Dzieła

Potisz

dopasowany czas wisi obok mundurów
z zaschniętym kolorem rtęci

 

dalej widzimy twarze urządzone ludzką ręką
można dostrzec własną krzywdę

 

człowiek nie należał do wybranych
od pierwszej wojny jest skończony

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Potisz
Potisz
Wiersz · 29 lipca 2014
anonim
  • Potisz
    Dzięki stokrotne!

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • tumulandi
    Mało, a przy tym jak wiele!

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    Mdleję! ;)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    ;) proszę bardzo - szczera

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    Nie mogę być taki nadpobudliwy na tym portalu, bo mnie tu na leczenie wyślą ;)
    Taki jesteś niecierpliwy, a oceny mi nie chcesz postawić ;)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    pisz więcej

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    Dzięki :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    z zaciekawieniem

    · Zgłoś · 10 lat temu