Literatura

Rozstrzelony (wiersz)

Oskar de la Volt



W Wolnych chwilach Walczę o Wolność

Wolnych

Chwil

W ogóle

Brak

Myślę o rzeczach nazwanych dużymi

to o Bogu

o Śmierci

Wieczności

Big Brotherze

nawet Trzecim Świecie

Gniecie duszę papier

w coraz mniej

Zielonym

Coraz mniej

Kolorze

Coraz mniej

Nadziei

niczego sobie+ 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 4 września 2001

Inne teksty autora

Wzgórze
Oskar de la Volt

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca