Literatura

my (wiersz)

Rafał Hyziak

Gdy bez duszy patrzysz przez oczy

szeroko zamknięte

na człowieka podobno bratniej duszy

Gdy dłoń w pięść pozorów 

ściśniętą masz

Stań z boku i zerknij na swoja twarz

Gdzie brak mimiki życia 

jak zimny głaz

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 1 sierpnia 2014, 13:27
ujęty tak wyraźnie tytuł filmu winien być w italice
powtórzenie, lyterufka, mimowolny rym............................kicha - jednym słowem
Cyjanek Z.W.C. vel En.El 5 sierpnia 2014, 01:42
No dokładnie tak to do rymów nie należy podchodzić,

ale fajnie że nie zaczynasz tym nowomodnym stylem typu Maslowskich książek.


Tylko piszesz jak ci gra a ja tu widzę potencjał,

Pozdrawiam
przysłano: 31 lipca 2014 (historia)

Inne teksty autora

nic...
Rafał Hyziak
Krople niewinności
Rafał Hyziak

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca