moja kuzynka zwariowała
tańczy w ogrodzie
wśród rozwścieczonych pawi
cała w bieli
to dziś bowiem
pakt swój zawiera z diabłem
moja kuzynka pełna jest
nie-rozumu
tymczasem
krzyczy z balkonu
niewybredne przekleństwa
i stawia swoją sprawę
na ostrzu noża
chyba
już tylko
wartą diabła