perspektywy

slavic player

żyj w muszelce z dyplomacji

tu nie masz przyszłośći

 

pisz na listku historię wszechświata

uciekniesz w robotę

 

przejdź samotnie lasy skręta

przecież nie masz co robić

 

albo wejdź do jeziora wróć inny

jeśli ten ląd zbyt suchy

Oceń ten tekst
slavic player
slavic player
Wiersz · 1 sierpnia 2014
anonim