Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
LordArt
* * *
* * *
LordArt
SEN NA ŻYCZENIE
WIZJA , NATCHNIENIE,
NARKOTYK , JAZDA,
UZALEŻNIENIE
Lubię
LordArt
Wiersz · 8 września 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści