Wyznanie rasisty z więzienia dzięki paczce fajek.
nikomu już nie dziwny dzisiaj murzyn
murzynek lub czarna kawa czarny chleb
wszystko to można spotkać (nawet w
więzieniu czyli wielkiej D też o tym
kolorze) i za kilka groszy albo skarpetek
ciemnych parę ciemnym sprzedać tak
powstaje plac targowy (z)za druta wtedy
często łóżko bywa straganem (od jednego
do drugiego przechodzi się maczkiem) także
po białe albo zielone liściaste – jest ostatnio
w cenie kiedy indziej oraz inaczej Pan Bóg
(czyli diler) gdy nic innego nie ma w sprzedaży
chyba że WIĘZIEŃ
Katowice 04/08/2014