Ogólnopolskie dyskusje

Potisz

pies nie zjadł człowieka
ale na ten temat dał głos

 

gwiazda radosna z powodu własnej książki
szuka sponsora
pomocnego przy odświeżaniu bibliotecznych półek

 

polityk znalazł oparcie we wrogiej partii
by uniknąć upadku

 

strzelec ważnego gola był zaskoczony
gdy przeczytał o tym artykuł

 

miejsce na wojnę zawsze się znajdzie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Potisz
Potisz
Wiersz · 5 sierpnia 2014
anonim
  • Potisz
    To jest w pewnym sensie walka o przetrwanie. Dzięki Marge :)

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    do mnie dociera, bo życie każdej istoty jest walką o przetrwanie
    poczynając od zwierzęcia kończąc na strzelcu, pozd

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Potisz
    Słabo...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    "pies nie zjadł człowieka
    /.../
    gwiazda radosna /,,,/szuka sponsora
    /.../
    polityk znalazł oparcie
    /.../
    strzelec /.../ był zaskoczony
    .....miejsce na wojnę zawsze się znajdzie"


    Rozumiem Twoje założenie, ale taki zapis msz tworzy li tylko wyliczankę.
    Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 10 lat temu