pies nie zjadł człowieka
ale na ten temat dał głos
gwiazda radosna z powodu własnej książki
szuka sponsora
pomocnego przy odświeżaniu bibliotecznych półek
polityk znalazł oparcie we wrogiej partii
by uniknąć upadku
strzelec ważnego gola był zaskoczony
gdy przeczytał o tym artykuł
miejsce na wojnę zawsze się znajdzie
/.../
gwiazda radosna /,,,/szuka sponsora
/.../
polityk znalazł oparcie
/.../
strzelec /.../ był zaskoczony
.....miejsce na wojnę zawsze się znajdzie"
Rozumiem Twoje założenie, ale taki zapis msz tworzy li tylko wyliczankę.
Pozdrawiam.
poczynając od zwierzęcia kończąc na strzelcu, pozd