Odszedł rój i znalazłam wronę.
Przyjaźniłam się wtedy z mięsem
i z kartonem. Na krótko -
letnie ptaki odchodzą jak ludzie. Trudno.
Oddychanie
deszcz - usta
deszcz - usta
ustał.
Wykradłam się z domu. Ciebie też wykradnę.
Bo za tym przepadam. Ciebie też przepadnę.
Bylebyś tylko nie znalazł się tutaj.
zaś co do tekstu:
"Wykradłam się z domu. Ciebie też wykradnę.
Bo za tym przepadam. Ciebie też przepadnę."
tyle tylko, jako do rozwinięcia w niezły tekst - reszta, ad kosz