Przedwczesna

Potisz

podczas apelu
złapali się za ręce

potem rozpalone głowy

 

chcieli razem skoczyć w ogień
czekał ich dół

 

powinni szybko odczuć stratę
tutaj stosunki nie trwają dłużej
niż do pierwszego głodu

 

zdążył zapamiętać jej numer
nim zapłonęli jednocześnie
w innych piecach

 

jeszcze długo pożądanie pozostawało
na obcych ciałach

Potisz
Potisz
Wiersz · 6 sierpnia 2014
anonim
  • Potisz
    Wiem, wiem, Mithril, tutaj nie znajdziesz naukowych terminów :))

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    O, dziękuję bardzo. A czym sobie zasłużyłem?

    · Zgłoś · 10 lat