byłoniebyło

Grzesiek z nick-ąd

skończył się popyt na normalność

więc przyjdzie znowu mi oszaleć

włosy potargać twarz ogarnąć

bywać kimś innym niebywale

 

wywołać wilki z pustych lasów

zająca szukać nie pod miedzą

bo przecież czas już nie ma czasu

aby dochodzić a nie siedzieć

 

a ludzie cóż mi teraz po nich

kiedy nie mają ani chwili

próbując coś tam gdzieś dogonić

dziś są a jutro tylko byli

 

na drogowskazach wąskich ścieżek

nikt nie napisał szczęście miłość

więc oszalały ciągle wierzę

że życie mi się tylko śniło

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 5 głosów
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz · 10 sierpnia 2014
anonim
  • Ir
    "na drogowskazach wąskich ścieżek

    nikt nie napisał szczęście miłość

    więc oszalały ciągle wierzę

    że życie mi się tylko śniło"


    Też tak czuję.

    · Zgłoś · 10 lat temu