skończył się popyt na normalność
więc przyjdzie znowu mi oszaleć
włosy potargać twarz ogarnąć
bywać kimś innym niebywale
wywołać wilki z pustych lasów
zająca szukać nie pod miedzą
bo przecież czas już nie ma czasu
aby dochodzić a nie siedzieć
a ludzie cóż mi teraz po nich
kiedy nie mają ani chwili
próbując coś tam gdzieś dogonić
dziś są a jutro tylko byli
na drogowskazach wąskich ścieżek
nikt nie napisał szczęście miłość
więc oszalały ciągle wierzę
że życie mi się tylko śniło
nikt nie napisał szczęście miłość
więc oszalały ciągle wierzę
że życie mi się tylko śniło"
Też tak czuję.