zawieszenie

Jacek JacoM Michalski

przycupnęliśmy w poczekalni gdzie

papierosowa chmura zamienia nieskończoność

zdaje się nam że proszą na perony

zwiastując pociągi widma do nadziei

ledwie przeciąg otwiera drzwi

rozwiany dym pokazuje w twarzach

że udając terkot kół tylko czas tu płynie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 sierpnia 2014
anonim