Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Polisham
***
***
Polisham
Nie poczytam ci dziś bajek
o ptaszkach i kurach
żabkach w łazience
twoich rodziców
wypiłaś już mleko
pora zaciągnąć oczy
kożuchem powiek
w nocy
wysnujesz kolejną
niesmaczną historie
rano wszystko mi
opowiesz
Lubię
Polisham
Wiersz · 10 sierpnia 2014
Polisham
https://www.youtube.com/watch?v=mmCnQDUS...
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Mithril
"pora zaciągnąć oczy
kożuchem powiek"
jak pięść............................i nos
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Mi Lo
kożuch powiek?
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Polisham
Oh ho ho! Dobrze że nie fatalny :)
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Mi Lo
dlaczego miałby być fatalny? oceniam jako czytelnik, a nie jako inkwizytor.
a na fatalny trzeba sobie zasłużyć ;P
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
Polisham
Oceniaj sobie jak tam chcesz! Miłego Dnia ] ;>
Lubię
·
Zgłoś
·
10 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
kożuchem powiek"
jak pięść............................i nos
a na fatalny trzeba sobie zasłużyć ;P