KRZESŁO

LordArt

CO ZABIŁO MOJE OCZY?
SPAŁY NA ŁAWCE ZŁUDZEŃ
NIE BYŁO CZASU NA MARZENIA
NIE MIAŁY CO ROBIĆ , TEŻ SPAŁY
DZIEŃ DOBRY , WITAM CIĘ Z
POKŁADÓW WĘGLA BRUNATNEGO
W KOPALNI SMARKÓW PĘDRAK ZDRÓJ
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 10 głosów
LordArt
LordArt
Wiersz · 22 września 2001
anonim