Literatura

KRZESŁO (wiersz)

LordArt

ten opis ( brawa za ostatnie dwa wersy - przyp. Szluger)
CO ZABIŁO MOJE OCZY?
SPAŁY NA ŁAWCE ZŁUDZEŃ
NIE BYŁO CZASU NA MARZENIA
NIE MIAŁY CO ROBIĆ , TEŻ SPAŁY
DZIEŃ DOBRY , WITAM CIĘ Z
POKŁADÓW WĘGLA BRUNATNEGO
W KOPALNI SMARKÓW PĘDRAK ZDRÓJ

niczego sobie+ 10 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 września 2001

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca