Zdrowaś Maryjo (4)

Ela Kwiecińska

Zdrowaś Maryjo

Pątniczko

co idziesz sierpniową drogą

w naszym pielgrzymowaniu

letnim słońcem spalona

módl się za nami

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 12 sierpnia 2014