Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
LordArt
nie lubie tytułów, są takie...
nie lubie tytułów, są takie nudne
LordArt
BŁĄDZIMY
PO BEZDENNYCH GŁĘBINACH
NASZYCH SERC
CHWALIMY DZIEŃ
GDY NADCHODZI NOC
ODPŁYWAMY
W NIESKALANĄ PRZESTRZEŃ SNU
KOCHAMY
GDY NADCHODZI WOJNA
GINIEMY
A KOŚCI ŚWIADECTWEM
NASZYM
Lubię
LordArt
Wiersz · 5 września 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści