zamglony

Ata

świt jak martwe oczy dziecka

nad którym kłębią się cielska

z poszarzałych twarzy

 

Londyn to niezwykle smutne miasto

tylu w nim Polaków 

Ata
Ata
Wiersz · 14 sierpnia 2014
anonim
  • Mi Lo
    Londyn to faktycznie smutne
    od polskości miasto

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Dobra puenta. Cielska z twarzy?
    Skoro martwe, to już nic nie da się zrobić...
    Tworzysz lepsze wiersze, Ata...

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ir
    Zmęczony, poszarzały tłum, który w swoim kraju udaje tego który wygrał. Tylko czy wygrał?

    · Zgłoś · 10 lat
  • gaj
    "tyle" - tylu? :)

    · Zgłoś · 10 lat
  • Ata
    tylu - dzięki gaj :)

    · Zgłoś · 10 lat