Nasza polska nadzieja

Ela Kwiecińska

Nasza polska nadzieja

nie umarła

a śpi

niech obudzą ją nasze marzenia

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 17 sierpnia 2014
anonim
  • Agati
    Nie umarła lecz śpi, talitha kum :)

    · Zgłoś · 10 lat
  • DM
    Nadzieja, śmierć, sen, marzenia - kondensacja banału.

    · Zgłoś · 10 lat