Nieokreślony termin ważności

Potisz

wykresy bez dobrej prognozy

 

nikt nie sprawdzi ile mi zostało
do rekordu długości w umieraniu

 

tęsknię za satysfakcją
o aromacie nikotyny
i świeżego powietrza

 

żywą kulturą
bakterii

Potisz
Potisz
Wiersz · 17 sierpnia 2014
anonim