ostatnie życzenie
przed dedlajnem
noł-hał w domu
na allegro mocnych
sznurów i ostrych noży
myśli których nie napędza tauryna
zwalniają
prezentując apdejty dzisiejszego dnia
jeszcze zdołam odpocząć
na jutro ma być
słońce
bez mojego cienia