KROK PO KROKU

Sylwia Aszendorf



KROK PO KROKU
WŚRÓD NIEPEWNOŚCI Z PRZESZŁOŚCI 
MIĘDZY CIENIAMI TERAZNIEJSZOŚCI
NARESZCIE ZA RĘKĘ
BEZ MYŚLENIA 
CO POWIEDZĄ LUDZIE
TY I JA ODNALEZLIŚMY SIĘ
W DESZCZU
Z NASZA MIŁOŚCIĄ
SZCZERĄ PRAWDZIWĄ
PORZUCILIŚMY
NASZE OBAWY
KROK PO KROKU
BARDZIEJ BEZPIECZNI SPOKOJNI
PROWADZENI TĘCZĄ
ABY SPEŁNIĆ NASZE PRZEZNACZENIE

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 20 sierpnia 2014
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    CIESZĘ SIĘ ŻE CI SIĘ PODOBA...

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    "WŚRÓD NIEPEWNOŚCI Z PRZESZŁOŚCI
    MIĘDZY CIENIAMI TERAZNIEJSZOŚCI"

    CUDO...NO, PO PROSTU CUDO.

    · Zgłoś · 10 lat temu