ZAKOCHANA

Sylwia Aszendorf

ZAKOCHANA

ZAKOCHANA DZIEWCZYNA 
W CZERWIEŃ SIĘ UBRAŁA
WE WŁOSY KWIAT WPIEŁA
USTA POMALOWAŁA
NA SPOTKANIE MIŁOŚCI
POBIEGŁA

MIJA CZAS I Z WIEKIEM
ZAKOCHANA KOBIETA
W SPODNIE SIE UBRAŁA
WŁOSY SPIEŁA
Z PAPIEROSEM W USTACH
MIESZKANIE SPRZATAĆ
ZACZEŁA

ODSZEDŁ OD NIEJ
DO INNEJ
MŁODSZEJ W CZERWIEŃ UBRANEJ
JAK MÓGL?
PRZECIEŻ BYŁA 
TAK BARDZO 
ZAKOCHANA

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 23 sierpnia 2014
anonim