odmiany

slavic player

te kształtne obłoki wyrazów

przesiąknięte stawami kartki

lasy niszowych wierszy i na ścieżce krew

która prowadzi jeszcze niewiadomo gdzie

 

to tylko gałęzie jego gałęzi

dzieła które musiały powstać

slavic player
slavic player
Wiersz · 27 sierpnia 2014
anonim