not exist
Lucky Person
Wiersz
·
29 sierpnia 2014
-
Mithril...szkoda klawiatury
-
Dominika CiechanowiczWyrostku Bartku, napchałeś tak dużo emocji w tak ubogie słowa, że to w sumie nie jest wiersz, tylko jakaś pretensja do świata. Ale osobiście wierzę, że z takich pretensji dobra poezja powstać może, więc mam nadzieję, że i Tobie się uda.
-
Anonimowy UżytkownikWulgarne... i chyba tyle.