JESIENNE WSPOMNIENIA

Sylwia Aszendorf



PAMIĘTAM TEN JESIENNY RANEK
GDY SERCE MOCNIEJ 
BIĆ ZACZĘŁO

UŚMIECHEM ROZPROMIENIŁ
SZAROŚCI DNIA PRZEGONIŁ
CIEPŁEM RĄK OTULIŁ

W JEGO OCZACH 
KOLOROWY PAZDZIERNIK
ISKRZYŁ MIŁOŚCI KOLORAMI

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 8 września 2014
anonim