PAMIĘTAM TEN JESIENNY RANEK
GDY SERCE MOCNIEJ
BIĆ ZACZĘŁO
UŚMIECHEM ROZPROMIENIŁ
SZAROŚCI DNIA PRZEGONIŁ
CIEPŁEM RĄK OTULIŁ
W JEGO OCZACH
KOLOROWY PAZDZIERNIK
ISKRZYŁ MIŁOŚCI KOLORAMI
JESIENNE WSPOMNIENIA
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
8 września 2014