Ekslibris

Potisz

nie zwracajcie
pamięci
choć od początku należy
do mnie

 

bez emocji
oddajecie się lekturze
zakończenia

 

przetrwa tylko część
kolekcji wyrwanej z życiorysu

Potisz
Potisz
Wiersz · 9 września 2014
anonim
  • Mithril
    ...ckliwe dyrdymały

    · Zgłoś · 10 lat
  • Mi Lo
    tym razem nie przekonaleś
    nadmiar ogólników w tak krótkiej formie nie upraszcza

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Spokojnie, to mój pierwszy wiersz od długiego czasu, Mi Lo.

    · Zgłoś · 10 lat