ŻYCIOWY SZTORM

Sylwia Aszendorf



NAPISAŁ KOCHAM CIĘ
PATYKIEM NA BAŁTYCKIEJ PLAŻY
DOM Z PIASKU NAM ZBUDOWAŁ
BEZ OKIEN 
BY OD ŚWIATA ODGRODZIĆ
W PRZYPŁYWIE UCZUĆ
RÓŻĘ PODAROWAŁ
Z PRZYDROŻNEGO KLOMBU
DO DZIŚ MAM PORANIONE SERCE
ŻYCIOWY SZTORM 
Z ODPŁYWEM FALI GO ZABRAŁ

A MNIE NA BRZEGU POZOSTAWIŁ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 9 września 2014
anonim