Wiśniowy sad otulony zimnym puchem
Zielony smok unosi skrzydła
Zakwitły drzewa w ciepłym oddechu
Ogromne góry rysują niebo
Słońce toczy się po krawędzi
W przepaść spada koźlątko
Odchodzą wierzby polami w dal
Podobne dłonie i duszy nuta
O wschodzie słońca słychać Mazurka
Wiśniowy sad otulony
smocze skrzydła
w oddechu kwitnie
Góry rysują niebo
słońce na krawędzi
w przepaści koźlątko
Odchodzą wierzby
te dłonie ta dusza
o wschodzie mazurek
Wiśniowy otulony
smocze
kwitnie
Rysują niebo
na krawędzi
koźlątko
Odchodzą wierzby
te dłonie
mazurek
Wiśniowy
Niebo
Mazurek