ZDROWE ŻYWIENIE
JUŻ OD WIEKÓW NAM ZNANE
PRZEGRYWA Z CHEMIĄ
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
14 września 2014
PANIE MITHRIL PROSZĘ MI WYTŁUMACZYĆ ZNACZENIE TERMINU GNIOT....JAKOŚ NIE KOJARZĘ Z NICZYM..."
cóż - trzeba było się w odpowiednim czasie uczyć, acz, co poniektóre homo sapiensy uważają, że na naukę nigdy niem jest za późno...
w twoim przypadku akurat, jest za późno i, to o lata świetlne, skoro jesteś w stanie "poprosić" o tak kretyńskie "wyjaśnienie(?)" (choć to nie powinno dziwić - przy twojej niereformowalności)
pogrążaj się dalej - jak widzę - nie tylko w.............................grafomanii