INTUICJA KOBIETY

Sylwia Aszendorf



SPOŚRÓD WIELU JEGO WYBRAŁA
TO JEMU SWĄ MIŁOŚĆ PODAROWAŁA
NIE LICZĄĆ NA ŻADNE KORZYŚCI
UCZUCIEM DWA SERCA ZWIĄZAŁA

UBRAŁA W CODZIENNOŚC MARZENIA
WIERZĄC W ICH SPEŁNIENIE
CHOĆ DROGA KTÓRĄ KROCZĄ 
PEŁNA JEST BÓLU I CIERPIENIA

LECZ ONA WIERZY ŻE WYGRA
CHOROBĘ Z ŻYCIA ICH PRZEGNA
MIŁOŚCIĄ PROWADZONA 
INTUICJĄ KOBIETY OBDARZONA

 

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 15 września 2014
anonim