SPOŚRÓD WIELU JEGO WYBRAŁA
TO JEMU SWĄ MIŁOŚĆ PODAROWAŁA
NIE LICZĄĆ NA ŻADNE KORZYŚCI
UCZUCIEM DWA SERCA ZWIĄZAŁA
UBRAŁA W CODZIENNOŚC MARZENIA
WIERZĄC W ICH SPEŁNIENIE
CHOĆ DROGA KTÓRĄ KROCZĄ
PEŁNA JEST BÓLU I CIERPIENIA
LECZ ONA WIERZY ŻE WYGRA
CHOROBĘ Z ŻYCIA ICH PRZEGNA
MIŁOŚCIĄ PROWADZONA
INTUICJĄ KOBIETY OBDARZONA