ŻYCIE TO PROSTOTA
NATURĄ KARMIONA
KTÓRA W SWYM BOGACTWIE
OWOC ZDROWY WYDA
ŚWIAT ZALANY MORZEM
ŻĄDZY I MAMONY
ZAPOMNIAŁ O KORZENIACH
NATURY STWORZENIA
ŻYCIE
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz
·
15 września 2014
-
kopia cesarza internetuPrawda...
-
szanta - Edyta Ślączka-PoskrobkoCo z tego, że prawda, kiedy to miał być teoretycznie wiersz?
-
kopia cesarza internetuSensowna treść, a nie jakieś metafizyczne dryndymały dla wyżej ,,wtajemniczonych''jakich większość ...
-
Sylwia AszendorfKAJTUŚ JESTEŚ JEDYNY W SWOIM RODZAJU...DZIĘKUJĘ ZA KOMENTARZ