Patchwork

Potisz

zostawili śmierć
na inną okazję

 

niech czeka cierpliwie

 

wcześniej przerobili życie
by było bajką
z okrojonych pytań

 

powinna wytrzymać
do następnej wizyty

Oceń ten tekst
Potisz
Potisz
Wiersz · 15 września 2014
anonim
Usunięto 1 komentarz