Przed czasem

Potisz

ubieram się uroczyście
ksiądz wywróży rozgrzeszenie
babka kolejne święta

 

wieczorem walczę o
chwilę przed snem

 

z pomysłów na dni
robię przyjemności

te najlepsze zostawiam
na koniec

 

nim zbrzydnie
godność

Potisz
Potisz
Wiersz · 15 września 2014
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Czasem w twoich wierszach brakuję mi zaznaczonych pauz.

    · Zgłoś · 10 lat
  • Potisz
    Na szczęście tylko czasem ;)

    · Zgłoś · 10 lat