Literatura

bez okoliczniki (wiersz)

Abi-syn

poznać wciąż nie poznając

spróbować nie próbując

przeczyć nie zaprzeczając

zrzec się nie ustępując

 

zliczyć na nic nie licząc

niezmienność przekuć w zmiany

zwolnić bieg przyśpieszając

 

kochać i być kochanym

 

 

sierpień 2010

 


niczego sobie 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
kopia cesarza internetu 15 września 2014, 22:09
ciekawie się czyta...
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko 16 września 2014, 14:48
O rany.
Ir
Ir 16 września 2014, 20:06
E nie, Adam, nie...zdecydowanie.
Abi-syn
Abi-syn 16 września 2014, 21:51
OK, postaram się wkleić inne rymowane
przysłano: 15 września 2014 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca