SPOKÓJ

Sylwia Aszendorf



ODNALEZLIŚMY NASZ SPOKÓJ
POMIĘDZY NADZIEJI ZIELENIĄ
POŁĄCZENI NIEWIDZIALNĄ NICIĄ
MIŁOŚCI ZAUFANIA I WIARY

CHOĆ ŻYCIE CODZIENNE
PEŁNE JEST OGRANICZEŃ
MY CZUJEMY SIĘ WOLNI
UCIEKAJĄC OD
,,SCHEMATU ŻYCIA,,

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 17 września 2014
anonim
  • Sylwia Aszendorf
    DZIĘKUJĘ ZA WYJAŚNIENIE Z MOJA DYSLEKSJĄ CIĘŻKO JEST COŚ ,,SKLECIĆ,,

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    Bez względu na wymowę po samogłosce nie piszemy połączenia ji, lecz samo i
    nadzieja — nadziei [nadzieji]

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    A NIE ZAUWAŻYŁAŚ BŁĘDU W PISOWNI
    MAM DYLEMAT NAD NADZEJI I NADZIEI...MOŻE KTOŚ MI POMOŻE

    · Zgłoś · 10 lat temu
  • Ir
    Bez zmian

    · Zgłoś · 10 lat temu